Vrouwen + Kerst = Lijstjes

Lijstjesmania: een gekend fenomeen voor de meeste vrouwen rond de eindejaarsperiode. We maken ellenlange boodschappenlijstjes voor het kerstdiner met ingrediënten die manlief uitdagen op vlak van uitspraak (was het nu kienowa of kienwa?) en lokalisatie bij de jacht in de overdrukke supermarkt. Lijstjes met goede voornemens maken we ook, en die zijn vaak een gerecycleerde versie van die van het vorige jaar. Cadeaulijstjes dagen je op creatief niveau uit wanneer je voor het zoveelste jaar op rij aangewezen werd om voor oom Jan een cadeau te voorzien.

Wij maakten en delen ons lijstje van de 10 bestsellers van 2016De ‘jane iredale hitlijst’ van dit jaar ziet er zo uit:

1. All about that PurePressed Base

Al jaren op nummer 1 en we hebben zo een vermoeden dat dat nog wel enkele jaren zo zal blijven. Waarom deze 4 in 1 foundation goud verdient? Probeer het op je huid en argumentatie wordt overbodig.

2. De handige Handi

Geen PurePressed Base zonder Handi. Logisch dus dat deze op de 2e plaats komt. Dit penseel werd speciaal ontworpen voor onze compacte minerale foundation en zorgt voor het perfecte egale resultaat.

3. (granaat)Appeltje voor de dorst: POMMISST

Het oppeppende glaasje water voor je huid, boordevol antioxidanten. Ideale me-time momentje van de dag.

4. It’s a Smooth Affair

Een verslaving voor velen. Deze heerlijke primer zou je haast opdrinken.

5. PureLash Lengthening Mascara in Jet Black

Een gitzwarte, verzorgende mascara die voor lengte en volume tegelijk zorgt. Omdat wimpers nooit zwart/lang/volumineus genoeg kunnen zijn, nietwaar?!

6. Enlighten 1

50 tinten donkere kringen onder je ogen? Enlighten is je redder. Een veegje van deze concealer creëert een uitgeruste optische illusie.

7. Nieuwkomer Lemongrass LOVE

De nieuwste telg uit de Hydration Spray familie. Het heerlijk aromatische citroengras valt duidelijk in de smaak!

8. PureLash Lash Extender & Conditioner

Het ultieme lashcare product. 's Morgens (als primer onder je mascara) én 's avonds (als nacht-wimpercrème voor het slapengaan) te gebruiken voor de beste resultaten.

9. GreatShape Brow Kit in Brunette

Er zijn 2 manieren om er jonger uit te zien: accentueer je wenkbrauwen of zoek oudere vrienden. ;-)  Als je voor de minder ingrijpende 1e optie kiest, dan is een kit als deze erg handig.

10. Magische Magic Mitt

Een tool als deze die je het leven makkelijker maakt, en je make-up zachtjes verwijdert zonder veel 'gedoe', verdient terecht een plaatsje in de TOP 10.

Hopelijk brengt bovenstaand lijstje jou ook op ideetjes, hoewel hier misschien niet meteen een match is met oom Jan’s wenslijst. :-)
Alvast ook wat inspiratie voor het 'goede voornemens' lijstje:

Reacties

Reageer op dit artikel

Een reactie plaatsen

Vergelijkbare posts