Lemongrass Love

Lemongrass Love wat?

De POMMISST, de D2O en de Balance Hydration Sprays krijgen er een tijdelijk vriendje bij: de Lemongrass Love Hydration Spray. Waarom tijdelijk? Omdat deze er speciaal is gekomen om borstkankerbestrijding onder de aandacht te brengen, in de vorm van een nieuwe actie. In België is dat voor Think-Pink, in Nederland voor KWF Kankerbestrijding. Per verkochte spray wordt er €2 euro geschonken aan dit prachtig goed doel.

Je mag je verwachten aan een heerlijk verkwikkende boost voor je huid. Maar het is niet zomaar een leuke ervaring. De spray hydrateert en beschermt je huid, vermindert de zichtbaarheid van poriën en brengt je talgproductie in balans (byebye glimmend voorhoofd). Het kamille-extract in de spray zorgt voor een kalmerend en verzachtend effect van een gevoelige huid. Ideaal voor wie last heeft van roodheid of een trekkerig gevoel.

Resultaat? Een verfrissend gevoel, een mooie uitziende huid en instant happy vibes!

Voor wie?

Durf je dat nog vragen? ;-) I-e-d-e-r-e-e-n! Ongeacht je huidconditie heeft deze spray alleen maar positieve effecten. Een instant oppepper bij ochtendhumeur, een middagdipje of stressmomentje in de file: psshht, psshht! En je kan er weer tegen.

Lemongrass Love fans!

Ons enthousiasme was zo groot dat we in ‘Lemongrass overdrive’ zijn gegaan… Citroengras mocktail iemand? Creatief als we zijn hebben we een matching drankje verzonnen: the Lemongrass Love mocktail (geen alcohol). Getest en goedgekeurd!

En nu hopen we uiteraard stiekem dat deze Lemongrass Love Hydration Spray niet zo limited edition blijft. Wij nemen in ieder geval geen risico’s: eentje voor elke handtas!

 

Skintastische groetjes,

De Skinsiders

3 Reacties

 • veerle Reageer

  Fantastisch product, blij dat ik heb heb .

  • Skinsiders Reageer

   Wij ook Veerle ;-) • jocelynhassinger.weebly.com Reageer

  Excellent article. I am facing a few of these issues as well..


Reageer op dit artikel

Een reactie plaatsen

Vergelijkbare posts