Blurred lines

Hey, hey, hey!

Robin Thicke en Pharrell hadden het in hun vrolijk meezingbare ‘blurred lines’ ongetwijfeld over het vervagen van andere lijnen dan die van het gelaat, maar daar gaan wij het nu net wél over hebben:

BLUR CREAMS! Wat zijn ze en wat doen ze?

Ze werden uitgeroepen als ‘the next big thing’ na BB, CC, DD,.. creams (zaten we al aan ZZ… ? Je zou er moe van worden ;-) ).

Blur creams doen wat hun vertaling letterlijk zegt: vervagen. Ze minimaliseren de poriën en vervagen fijne lijntjes. Ze bevatten ingrediënten zoals hyaluronzuur of peptiden die gladstrijkend en opvullend op je huid te werk gaan.

Hoe gebruik je ze?

Je brengt onze blur creams aan vóór je vitamineproduct, ’s morgens en ‘s avonds. Je gebruikt dit dus als een extraatje in je skincare programma om je huid een gladmakende ‘boost’ te geven. Sommige blur creams doen ook perfect dienst als een primer voor je make-up; je huid is dan mooi glad en gehydrateerd, zonder vet aan te voelen. Zo zal het makkelijker zijn je make-up aan te brengen en blijft ook het resultaat langer mooi.

Iets voor mij?

Wil je iets doen aan je fijne lijntjes of oneffenheden? Een vollere en ‘smooth skin’ zie je wel zitten? ‘I know you want it!’ zouden Robin & Pharell zingen.

Welke blur cream is geschikt voor mijn huid?

• Heb je een vochtarme en/of mature huid?

Dan kies je voor het fijne, hydraterende Focus Hydrating serum met een hoge concentratie hyaluronzuur. Je huid wordt voller en lijntjes worden zichtbaar vervaagd.

• Heb je een glimmende of vette huid?

Probeer de Smooth Affair for Oily Skin. Deze verfrissende, gelachtige primer gebruik je ’s ochtends na je skincare producten en net voor het aanbrengen van je make-up. Deze primer op basis van o.a. citrusextracten houdt de talgproductie in bedwang en vermindert het zicht van vergrote poriën met een gelijkmatige, matte finish.

• Heb je een mature huid?

Gebruik dan het luxueuze Avance serum dat een unieke combinatie van 3 verschillende peptidencomplexen bevat die je huid er blijvend jeugdig laten uitzien. Je huid ziet er gladder en steviger uit.

Pssst… er loopt momenteel een niet te missen promotie voor de Avance: je ontvangt namelijk een 50ml verpakking voor de prijs van 30ml!

Wist je dat…

er in de jaren ’50 nog geen blur creams bestonden, en fotografen uit Hollywood toen een speciale techniek toepasten om het gelaat van o.a. Marilyn Monroe optisch glad te strijken? Ze smeerden Vaseline op de cameralens.

Dus tenzij jij van plan bent om iedereen in je omgeving van vettige brilglazen te voorzien, is een doeltreffende blur cream zeker het proberen waard!

 

Skintastische groetjes,

De Skinsiders

Reacties

Reageer op dit artikel

Een reactie plaatsen

Vergelijkbare posts