Hoera! Een nieuwe website!

Met gepaste trots kondigen wij u graag onze nieuwe website aan: www.homeofthehappyskin.com
De website richt zich tot consumenten die op zoek zijn naar een stralende huid en presenteert alle producten van de merken Environ, jane iredale en Advanced Nutrition Programme. 3 sterke merken die een perfecte combinatie vormen voor een mooiere, sterkere en egalere huid. 
In deze nieuwe website wordt de focus gelegd op het informeren over de beste producten voor jouw huid en het inspireren met de laatste trends en nieuwigheden in de cosmetica wereld. Diverse huidproblemen en oplossingen komen aan het licht. Daarnaast kun je snel en handig een instituut zoeken bij jou in de buurt voor een behandeling of de aankoop van producten.

De website is constant in beweging dus de moeite waard om vaker te bezoeken. 

Bezoek: www.homeofthehappyskin.com

1 Reactie

  • Christiane Van de Wynckel Reageer

    16 jaar was ik een trouwe klant in een instituut aan de westkust. Nu ik in Knokke woon ga ik te voet naar Podor. Ik kan er rekenen op exclusief gebruik van Environ produkten. Ik heb al 7 jaar een oncologisch probleem en ben kwetsbaar. Zelfs voor de covid-19 periode werd ik verzorgd door een estheticienne met een mondmasker, om mij te beschermen. Bepaalde behandelingen doen ze niet als ik onder chemo ben. Een gans andere approach in mijn belang ipv in het economisch belang van het instituut. Fijn dat het ook zo kan...


Reageer op dit artikel

Een reactie plaatsen