Hoera! Een nieuwe website!

Hoera! Een nieuwe website! Met gepaste trots kondigen wij u graag onze nieuwe website aan...

Lees meer...

25 jaar clean beauty

Hip hip hoera! jane iredale, dé favoriete make-up van je huid, viert dit jaar haar 25ste verjaardag. Tegelijk vieren we ook het bestaan van zuivere cosmetica, want ...

Lees meer...

De Rode Big Bang

Voor alle lovebirds out there: het is bijna zover! Valentijn is in zicht, de meest romantische dag van het jaar.

Lees meer...

Clarity+: je oplossing tegen puistjes uitgelegd

Environ pakt uit met een nieuw gamma tegen puistjes, Focus Care Clarity+. Dit innoverend gamma pakt puistjes globaal aan, van het reinigen van de huid over het reguleren van de puistjes tot het wegblijven ervan.

Lees meer...

Eline Reynders: mijn natuurlijke make-uplook essentials

Een half jaar geleden besliste ik om al mijn fast fashion kledingstuks geleidelijk aan uit mijn garderobe te doen verdwijnen. Mijn doel? ...

Lees meer...

Winterblues, weg ermee

De feesten zijn voorbij, de kerstboom is opgeborgen, de zon heeft zich al meer dan een maand niet meer laten zien en het duurt nog zo lang vooraleer we op vakantie kunnen.

Lees meer...

Evy Gruyaert: The happy presenter

Toen ik 16 jaar geleden eerder toevallig in een talentenwedstrijd bij de VRT belandde en die ook won, kwam ik onverwacht in de mediawereld terecht.

Lees meer...

Clo Clo: mijn dagelijkse make-up routine

Heb je het druk en weinig tijd? Ik ken het gevoel! Net zoals veel mensen leid ik een busy leven en probeer ik mijn tijd efficiënt in te delen. Zo doe ik dat niet alleen met ...

Lees meer...

Steffi Vertriest: minerale make-up

Wie mijn verhaal wat kent die weet dat ik ook ‘groene’ cosmetica heel belangrijk vind. Het was samen met gezonde voeding één van de eerste stappen die ik gezet heb. Al die troep met al die chemische stoffen eruit en back to nature.

Lees meer...

Voedingssupplementen voor je huid

De laatste trend in huidverzorging? Geen crèmes, gels of serums maar wel voedingssupplementen en nog meer dan dat huidsupplementen. Je kan je dus niet alleen mooi smeren maar ook slikken. Huidverzorging die werkt van binnenuit.

Lees meer...

Een stralende huid na de zomer

We genieten vandaag nog even van een zonnige dag, maar we merken dat de zomer echt wel voorbij is: de kinderen gaan terug naar school, de files zijn opnieuw langer en de dagen zijn al wat korter. Als je de balans van de zomer opmaakt...

Lees meer...

Goedele Leyssen: mijn jane iredale beautytips

Ik heb iets te vieren, want sinds kort ligt MoodFood in de winkel, mijn derde boek al! MoodFood gaat over de connectie tussen onze emoties en ons lichaam en over hoe we onszelf zowel gezonder als gelukkiger kunnen eten...

Lees meer...