Skinside Stories

Skinside Stories

Conquer the world with the right lipstick!

Fijn en elegant als Greta Garbo, vol en rood als Marilyn Monroe, sterk afgelijnd als Pamela Anderson of maxi zoals Kylie Jenner. Al deze iconen hebben iets gemeen met elkaar. Ze hebben een mond om u tegen te zeggen en statement lippenstift.

Lees meer...

Veilig zonnen: een must

We hebben het er al vaak over gehad: veilig zonnen. En ja, soms zien we ogen rollen als we erover beginnen. Maar … het is en blijft superbelangrijk. Je hebt tenslotte maar één huid, koester ze en draag er zorg voor.

Lees meer...

Martine Prenen: op bezoek bij Hélène V.

Of ik een stukje wilde schrijven voor de blog van mijn favoriete verzorgingsproducten? Ja, graag! Maar met slechts 500 woorden is dat een moeilijke opdracht.

Lees meer...

Een natuurlijke make-up look

Een mooie natuurlijke make-up look... Eruitzien alsof je slechts 2 minuten nodig had om er helemaal wauw en stralend uit te zien. Wil jij het ook graag? Wij kunnen je helpen.

Lees meer...

6 x fruit voor een mooie huid

OK nee, de titel is eigenlijk een beetje gelogen… In deze post ga ik het niet enkel over fruit hebben maar ook over andere voedingsmiddelen die goed voor je huid zijn. Maar het klonk gewoon zo goed die titel! J

Lees meer...

Grote ogen, felle lippen. Hello Valentijn

Wist-je-dat... je bij een zoen van 1 minuut wél 26 calorieën verbrandt? En dat de gemiddelde persoon zo'n veertien dagen van zijn of haar leven al kussend doorbrengt?

Lees meer...

Ga de uitdaging aan en zeg bye bye acne!

Alsof wallen nog niet genoeg waren …’s morgens naar je spiegelbeeld staren en vijf rijpe pukkels verwelkomen is verre van een pretje. Soms geven we ze zelfs namen, in een poging het onprettig en onzekere gevoel weg te lachen. Goedemorgen Louise, Raf, Karel, Marie en Sara!

Lees meer...

Ski(n)care

Niets zo fantastisch als die eerste keer terug op de piste, klaar om dat sneeuwtapijt te trotseren. Die afdaling, de koude wind, de zon op je snoet en dat alles met een fantastisch sneeuwwit

Lees meer...

5 tips voor een snelle make-up look

Je keek ongetwijfeld wel eens naar één van de vele make-up tutorials op het internet. Je begrijpt dan ook meteen waarom vele meisjes er hun beroep van maken:

Lees meer...

Herfstkwaaltjes | Deel 2

Nu de strijd tegen statisch haar en gesprongen lippen gestreden is dankzij Deel 1 van deze blogpost, is het tijd om de droge huid van je gelaat, lichaam en handen onder euhm… handen te nemen.

Lees meer...

Herfstkwaaltjes | Deel 1

Wat zijn de gevolgen van de herfst op jouw huid en wat is de oplossing? Lees het hier.

Lees meer...

Skin Workout time

Er zijn de evidente redenen om van de herfst te houden: wollige warme truien, open haardvuur, spiced lattes, kleurrijke natuurtaferelen, bloemkoolgratin (?)… 

Lees meer...